Wat is een vluchtkoffer?

 december 11, 2014         Leave a comment
 Gezondheid   

Een vluchtkoffer is heel handig en nee, dit is niet om snel het land uit te vluchten. De vluchtkoffer is voor zwangere vrouwen, zodat alles gereed is wanneer ze moeten bevallen. Wanneer vrouwen 20 weken zwanger zijn, beginnen ze meestal al zo een vluchtkoffer te vullen.

Waarom de vluchtkoffer?

vluchtkofferWanneer je 20 weken zwanger bent, zal de tijd snel voorbij vliegen en je zult op de dag van bevalling geen tijd hebben om een koffer in te pakken, voor in het ziekenhuis. Er moeten hoop spullen bij elkaar gezocht worden en dit kun je het beste rustig aan doen, zodat je bij de 37ste week al de vluchtkoffer gereed hebt. Ook als je thuis gaat bevallen is het slim, om zo een vluchtkoffer te hebben voor het geval dat je toch naar het ziekenhuis moet, om te gaan bevallen. Begin er dus al mee wanneer je 20 weken zwanger bent en wacht niet tot het laatste moment.

Wat moet er allemaal in?

In de vluchtkoffer moeten er spullen in voor de baby en moeder. Hierbij kun je denken aan een toilettas voor jezelf en kleding voor zowel jezelf als de baby. Ook is het belangrijk om de belangrijke papieren mee te nemen, zoals identificatie bewijs en verzekeringspapieren van zowel jezelf als je partner.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Your email address will not be published.