Schadeauto verkopen

 augustus 6, 2015         Leave a comment
 Ondernemen   

Het komt vaak voor dat een auto na een aanrijding of ongeluk totaal los verklaard. Dit gebeurd wanneer de reparatie meer kost dan het auto waard is, maar wat moet je er dan mee?

Schadeauto verkopenIs je auto totaal los verklaard? Dan is het in principe een sloopauto en heb je er nog weinig aan. Je kunt in dit geval beter de schadeauto verkopen en een nieuwe auto kopen. Het laten repareren van een schadeauto die totaal los is zal je meer kosten dan het waard is en met het geld kun je beter een nieuwe auto kopen.

Waar verkoop je het?

Een sloopauto kun je aan een autosloperij verkopen en je kunt er een leuk bedrag voor krijgen. Hoeveel je voor een sloopauto kun krijgen is vooral afhankelijk van de staat van de onderdelen. Als de auto onderdelen nog in goede werkende staat zijn, kun je er meer voor krijgen. Bij een autosloperij demonteren ze namelijk alle auto onderdelen en de onderdelen dat nog in goede staat zijn verkopen. Wat ook nog waarde geeft aan een sloopauto is het metaal, want ook dit word hergebruikt. Je kunt meer leren over de demontage van een sloopauto op een van de onderstaande websites:

Gratis laten ophalen

Een sloopauto word ook gratis opgehaald wanneer je het verkoopt aan een autosloperij.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Your email address will not be published.