Lekker op vakantie

 februari 12, 2014         Leave a comment
 Vakantie   

Om een gezonde leven te leiden moet je minimaal 2 keer per jaar op vakantie gaan misschien denk je wel zo rijk ben ik niet maar vakanties hoeven niet duur te zijn.

vakantieJe kan al voor heel goedkoop op vakantie gaan want je hoeft ook niet weken lang op vakantie te gaan 5 dagen weg van huis en weg van al het stress doet al wonderen voor je gezondheid. Je kan natuurlijk ook wel wat langer op vakantie als dat mogelijk is en je de tijd ervoor hebt.

Je kan op vakantie gaan met de leuke stedentrips die heel goedkoop zijn want daar zit het vervoer en hotel al in het pakket. Je gaat dan met de bus naar je vakantie bestemming toe eenmaal daar aangekomen is het hotel al voor je geregeld. Het enige wat je hoeft te doen is ontspannen want de rest is al voor je geregeld.

 

Je kan natuurlijk ook zelf met de auto op vakantie gaan naar bijvoorbeeld Frankrijk of Spanje je betaald dan alleen voor de tankkosten om daar te komen en voor de rest niks. Dan kan je in je vakantie bestemming in een camping verblijven wat heel goedkoop is of je verblijft in een hotel met wat lagere sterren want vakantie hoeft niet duur te zijn.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Your email address will not be published.