Een puppy kopen

 februari 24, 2014         Leave a comment
 Huisdieren   

Voordat je hier aan begint moet je er toch goed over nadenken over waar je het gaat kopen en of het puppy wel bij jouw past.

puppyAls je besluit een puppy te gaan kopen moet je toch echt uitkijken waar je het gaat kopen, want er lopen veel broodfokkers die de honden heel slecht behandelen en voor lage prijzen de puppy’s doorverkopen aan mensen in Nederland. Deze mensen gaan op hun buurt weer gegevens van de puppy vervalsen en vervolgens verkopen ze die door voor 600 plus euro. Deze puppy komen meestal uit hele slechte nesten en worden met grote getallen gefokt om zoveel mogelijk winst te maken. Deze omstandigheden zijn niet alleen slecht voor de puppy’s en honden, maar gaan voor jouw ook veel kosten opleveren en overlijden ook vaak.

Koop daarom jouw pup bij een legitiem fokker, die je helpt bij het uitzoeken van de juiste pup en de dieren met liefde en respect behandelt. Deze fokkers houden dan ook echt van hun vak en van de dieren, en zo zal je ook uitstekende begeleiding krijgen. Je krijgt ook altijd advies over het opvoeden en behandelen van de puppy, omdat legitieme fokkers willen dat het goed zal gaan met de puppy’s. Kijk hier voor een volledige lijst van fokkers.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Your email address will not be published.