Boek printen

 juli 27, 2016         Leave a comment
 Boeken   

Je bent hard aan het werk. Iedere avond schrijf je een uur of meerdere uren aan je eigen boek. Je hebt een geweldig concept op papier weten te zetten en uiteindelijk ga je het boek printen. Maar als het een heel erg dik boek is dan kost dit je niet alleen ongelooflijk veel papier, maar ook erg veel inkt en tijd. Daarom is het misschien een goed idee om het boek printen aan een expert over te laten.

Het kan heel gemakkelijk door onze online drukkerij gedaan worden. Het boek kun je gewoon boek printenin een Word bestand, of anders in een pdf bestand naar ons toesturen en wij kunnen het boek eigenlijk meteen al printen. En dan kunnen we het uiteraard voor u binden. U kunt hier bijvoorbeeld kiezen voor een boek met ringen, maar ook op een echt boek, voorzien van harde kaft en alles nog mee. Er zijn bij ons ongelooflijk veel mogelijkheden, kijk maar even op onze website wat die mogelijkheden allemaal zijn. Moet het een beperkte, kleine oplage worden of wil je 1.000 boeken of meer laten printen? Er is veel mogelijk, En kom je er even niet uit, dan is het voor ons geen enkel probleem om je door middel van onze jarenlange ervaring en expertise van gedegen advies te voorzien.

 

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Your email address will not be published.